Privacy Policy

Privacy Policy

Zuiderhuis Nijmegen vindt het belangrijk dat uw gegevens goed beschermd zijn. Als u onze website bezoekt stelt u ons in staat om persoonlijke gegevens over u te verzamelen.

Persoonsgegevens

Onze dienstverlenging vraagt om persoonsgegevens voor het uitvoeren van overeenkomsten of berekeningen die wij voor u kunnen maken. Voorbeelden zijn dat wij uw telefoonnummer vragen als u door ons teruggebeld wenst te worden of uw e-mailadres als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via een hyperlink opgenomen onder de elektronische nieuwsbrief kunt u zich eenvoudig uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief.

Zuiderhuis Nijmegen zal de privacy van gebruikers van haar website respecteren en deze gegevens uitsluitend gebruiken voor vooraf beschreven doeleinden en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.

Wij willen u graag informeren over het gebruik van cookies op onze website. Wij willen zowel uw privacy als de functionaliteit van onze website waarborgen. Hieronder leest u meer over welke cookies Zuiderhuis Nijmegen gebruikt op de website en voor welke doeleinden dit bestemd is.

 

Functionele cookies
Op onze website maken we gebruik van zogenaamde functionele cookies. Dit gebruiken wij om te zorgen dat de website op de juiste manier werkt. Dit soort cookies hebben geen  of een zeer geringe impact op uw privacy. Ze zijn daarom uitgezonderd van het toestemmingsvereiste in de Telecommunicatiewet. Als gevolg daarvan vraagt Zuiderhuis Nijmegen geen toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

 

Analytische cookies

Zuiderhuis Nijmegen gebruikt Google Analytics-cookies. Hiermee kunnen wij het gebruik van de website analyseren zodat we de kwaliteit ervan weer kunnen verbeteren. Zuiderhuis Nijmegen gebruikt Google Analytics-cookies conform de handleiding die het College Bescherming Persoonsgegevens heeft opgesteld. Er is een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten, de informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd (zo wordt o.a. het laatste octet van het  IP-adres verwijderd) en er worden geen andere gegevens gedeeld. Hierdoor is voor het gebruik van deze Analytics cookies geen toestemming vereist.

 

Wij maken statistieken van de informatie die wij verzamelen. We krijgen hiermee inzicht in welke pagina’s er worden bezocht en hoe lang dit bezoek is. Ook zien we bijvoorbeeld met welk soort device de website bezocht wordt.

De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Zuiderhuis Nijmegen heeft hier geen invloed op.

 

Overige cookies

Naast de in de vorige paragraaf genoemde cookies, willen onze websites van enkele aanvullende cookies gebruik maken. Hiervoor is toestemming nodig. Wanneer u doorklikt naar een vervolgpagina van de website en op die manier toestemming verstrekt, worden ook onderstaande cookies geplaatst.

 

Social media
Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te delen via sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Deze buttons maken gebruik van stukjes code die van deze sociale media platforms afkomstig zijn. Wanneer webpagina’s gedeeld worden met deze buttons, worden er cookies geplaatst.

Voor meer informatie over wat deze sociale media platforms met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken, verwijzen wij naar hun eigen privacy verklaringen. Zuiderhuis Nijmegen heeft hier geen invloed op.

 

Hoe zijn cookies te verwijderen?
Als u helemaal niet wilt dat websites op uw computer of andere randapparatuur cookies plaatsen, dan kunt u te allen tijde de instellingen browserinstellingen aanpassen.  Hoe u de instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van de browser.

 

Privacybeleid van derden

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de website(s) van  Zuiderhuis Nijmegen zijn verbonden. Er wordt door Zuiderhuis Nijmegen geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid  aanvaardt met betrekking tot de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens.