Hypotheken

Hypotheek

Ongetwijfeld zal het aanschaffen van uw droomhuis een van de grootste aankopen ooit zijn in uw leven. Daar wordt u dan ook graag goed mee geholpen. De hypotheek adviseurs van Zuiderhuis Nijmegen

Gratis oriëntatiegesprek

In een eerste gesprek bespreken wij uw wensen en bekijken we welk bedrag u kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Tevens leggen onze adviseurs globaal uit wat de diverse mogelijkheden zijn in uw situatie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Onze dienstverlening

Als u besluit om gebruik te maken van onze dienstverlening spreken we vooraf een aantal zaken met elkaar af. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Het hypotheek advies bestaat uit een aantal stappen.

Na het inventariseren en analyseren van uw wensen en behoeften brengen wij een adviesrapport uit. Daarin is het hypotheekadvies met alle mogelijkheden verder uitgewerkt. Als u akkoord gaat met ons advies start de bemiddelingsfase, hierin leggen wij contacten met de hypotheekverstrekkers en zorgen dat de hypotheekverstrekker een offerte afgeeft.

Zodra de offerte akkoord is, kan deze met alle gewenste documenten worden ingediend en beoordeeld de hypotheekverstrekker of alles voldoet. Als de hypotheekverstrekker vervolgens een finaal akkoord geeft, kan een afspraak gemaakt worden met de notaris voor het tekenen van de hypotheekakte, dit noemen we ook wel het passeren van de hypotheek.

Persoonlijk

Omdat geen enkel hypotheekadvies hetzelfde is, zijn wij er van overtuigd dat persoonlijke aandacht voor uw situatie van groot belang is. Uw wensen vertalen wij naar concrete oplossingen.

Tarieven

Naast ons persoonlijke advies zijn wij eerlijk en helder over onze beloning. Via ‘Downloads’ kunt u in het Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag zien wat de gemiddelde kosten zijn voor onze dienstverlening.