Family office & Private Insurance

Bijzondere bezittingen wilt u graag goed verzekeren. Wij kunnen u helpen bij het maken van de keuzes over de risico’s die u wel wilt lopen en welke u niet wilt lopen. Of het dan gaan om familiebezit in vastgoed of om een collectie kunst, wij vinden hierin de beste oplossing.

Familiebezit
Een rijke geschiedenis van bezittingen is iets om trots op te zijn. U houdt dit graag in stand. En gaat er toch iets fout? Dan wilt u kunnen terugvallen op een verzekering. Wij verzekeren uw rietgedekte panden, monumentale objecten of verhuurde opstallen. Wij zijn transparant over dekkingen, beperkingen en mogelijkheden. We nemen dit ook periodiek met u door.

Uw bezittingen
Uw eigen woning en inboedel verzekeren wij middels een All-risk dekking. Een taxatie of inspectie zijn standaard onderdeel van het tot stand brengen van een verzekering. Ook kunst en sieraden kunnen wij laten taxeren en voor u verzekeren. Uw tweede woning in Nederland of elders in Europa kunnen wij voor u meeverzekeren.

Klassieke auto’s
Reguliere verzekeraars staan niet te springen om een exclusieve of klassieke auto te verzekeren. Via diverse verzekeraars hebben wij de mogelijkheid om u hiermee van dienst te zijn. Of het dan gaat om een Toyota Supra uit 1991 met een taxatiewaarde van € 19.500 of een Bizzarrini van €450.000, wij helpen u met de juiste verzekering en de beste dekking.

Pensioenadvies
Bij steeds meer werkgevers bouwt u geheel of boven een bepaald salaris alleen pensioen op door inleg van premie. Er is dan geen midden loonregeling of eindloonregeling meer van toepassing. Hierdoor heeft u bij pensionering een pot met geld tot uw beschikking.
Dit kan gaan om veel geld dat u overdraagt naar een verzekeraar of bank die u dat periodiek gaat uitkeren. De keuzes die u kunt maken, brengen wij voor u in kaart.

Ons kantoor is niet gelieerd aan verzekeraars en wij kunnen hierdoor een onafhankelijke vergelijking maken.
Wij werken graag persoonlijk en komen altijd eerst bij u langs. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Nick of Ronald via telefoonnummer 024-3294339 of maak online een afspraak.

√ Geen bandjes aan de telefoon
√ Vaste contactpersonen
√ Snelle schadeafhandeling
√ Meer dan 30 jaar ervaring
√ Onafhankelijk