Medewerkers

Ronald Schieving
MKB- en pensioenadviseur
Ronald Schieving

Ik ben partner bij Zuiderhuis Nijmegen. Na een periode van 20 jaar in loondienst als MKB adviseur Zakelijke Verzekeringen gewerkt te hebben, ben ik in 2005 zelfstandig ondernemer geworden. Mijn specialisme: verzekeringen voor het Midden en Klein Bedrijf en pensioenregelingen voor de DGA, ZZP-er en werknemers.

Nick Schieving
Schade- en inkomensverzekeringen adviseur
Nick Schieving

Met een vader in de verzekeringen en een HBO opleiding financiële dienstverlening heb ik altijd passie gehad voor risico´s, hypotheken en verzekeringen. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Zuiderhuis Nijmegen. Als jongste telg binnen het kantoor vind ik het belangrijk om altijd klaar te staan voor de klant en zo goed mogelijk te zorgen voor een gewenste oplossing.

 

Patrick Albers
Relatiebeheerder
Patrick Albers

Ik ben Patrick en houd mij bezig met de ondersteuning van Ronald en Nick die de contacten met de klanten “buiten” onderhouden. Ook ben ik op kantoor, samen met Lisette, het aanspreekpunt voor de klanten die bellen en mailen.

Lisette Albers
Relatiebeheerder
Lisette Albers

Ik ben relatiebeheerder schadeverzekeringen zakelijk en particulier. Het contact met de relaties vind ik leuk, denk graag met ze mee en ben betrokken. Ik ben vakbekwaam en al 30 jaar enthousiast in de verzekeringsbranche bezig, waarvan inmiddels met plezier vanaf 2006 bij Zuiderhuis Nijmegen!

Robert Dado
Intern Account manager
Robert Dado

Al meer dan 25 jaar ben ik met veel enthousiasme werkzaam in de verzekeringsbranche. Waar ik mij bezig houdt met het adviseren van relaties en prospects op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Relaties wil ik graag ontzorgen op het gebied van verzekeringsvraagstukken bij zowel acceptatie van verzekeringen alsmede in geval van een onverhoopte schade.

Jurgen Struiksma
Schade- en Inkomensverzekeringen adviseur
Jurgen Struiksma

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Zuiderhuis Nijmegen als adviseur voor onze zakelijke relaties. Met veel plezier werk ik ruim 12 jaar in de verzekeringsbranche. Mijn passie is om samen met de ondernemer na te denken over zijn bedrijfsrisico’s en de continuïteit van het bedrijf.