Over ons

Zuiderhuis Nijmegen is een persoonlijk en onafhankelijk advieskantoor dat zich richt op advies en bemiddeling van verzekeringen en hypotheken. Wij zijn sinds 2005 gevestigd in het centrum van Nijmegen, eerst op de Van Trieststraat en vanaf mei 2009 op de Graafseweg. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Nijmegen, maar ook daarbuiten.

Wat wij aanbieden

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende aandachtsgebieden. Voor de zakelijke adviesmarkt (zzp en mkb) kunnen wij u bijstaan met advies en bemiddeling voor schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen alsmede risico- en verzuimmanagement.

Voor de particuliere markt adviseren en bemiddelen wij bij schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

Wij bieden een volledige dienstverlening die zich richt op de lange termijn. Wij staan voor u klaar wanneer dat nodig is. Dus ook na een brand- of waterschade. Door de jarenlange expertise van ons team regelen wij zaken erg snel.

Werkwijze

Wij leren u graag persoonlijk kennen en we nemen daar de tijd voor. Daarom komen wij naar u toe, zelfs ’s avonds. Maar u bent ook welkom op ons kantoor in Nijmegen. Standaard gaan wij uit van vier stappen in onze dienstverlening:

  • Kennismaken en inventarisatie
  • Risicoanalyse
  • Advies en bemiddeling
  • Beheer en nazorg

Wij werken op basis van uurtarieven, vaste bedragen of op basis van provisie. Hierover maken we vooraf afspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Op onze site vindt u ook downloads, hier hebben wij onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocumenten gepubliceerd. In deze documenten vindt u de tarieven voor advies en bemiddeling van hypotheken, levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenen.

Samenwerking

Wij werken samen met alle grote verzekeraars in Nederland en hebben een nauwe samenwerking met Zuiderhuis Assurantiën en Zuiderhuis Assuradeuren in Weert. Hierdoor hebben wij een brede toegang tot de gehele Nederlandse verzekeringsmarkt. Door deze inkoopkracht en onze specialistische kennis van de markt kunnen wij bijna alle voorkomende risico’s verzekeren.

Wij beschikken over alle benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Tevreden over onze dienstverlening? Beoordeel ons op advieskeuze.nl

Zzp, Mkb, Nijmegen, Rijk van Nijmegen, Advies, Bemiddeling, Verzekeringen, Informeren, Onafhankelijk, Volledige dienstverlening voor bedrijven, Beloning: fee, uurtarief, provisie, Advieskeuze.nl, Veranderende wetgeving, Kennis van de markt, Kennis van zaken, Vergunningen van de afm: leven, schade, hypotheken, pensioen, inkomen, Assuradeurenbedrijf zuiderhuis, Totaaladvies